Bralni dnevnik je prostor, kamor si lahko zabeležiš svoje bralne aktivnosti – prebrane knjige, misli, citate iz knjig, ki jih ne želiš pozabiti ali lastne misli, ki se ti porodijo ob branju.

Je tvoja osebna literarna kamrica, v kateri so zabeležene tvoje posojene knjige ali knjige, ki se bodo enkrat znašle tudi na tvoji knjižni polici.

1

ORGANIZIRAN BRALNI SVET

Je podaljšana roka za vse tiste, ki radi berete in ste človek reda. In je rešitev za vse raztresene, ki si svoje misli, ideje ali ključne informacije zapisujete na 100 različnih koncev. Kajti drži kot pribito, da so bolj organizirani ljudje tudi bolj motivirani in posledično bolj uspešni.

Z bralnim dnevnikom bo tvoj dan postal manj nasičen z informacijami, glava lažja, tvoj vsakdan pa bolj organiziran.

Organiziraj svoj bralni svet z mond-om!
Tvoj mond je tvoja spominska kartica.

2

TVOJA SPOMINSKA KARTICA

Bralni dnevnik je kot spominska kartica. Namesto tebe bo shranil naslove vseh knjig, ki si jih prebral/-a v svojem življenju ter ohranil vso znanje, ki si ga z njim osvojil/-a.

Pomagal ti bo pokazati refleksijo tvojega razmišljanja, ko boš čez nekaj let v roke vzel/-a isto knjigo in spoznal/-a, da nanjo gledaš iz povsem drugačne perspektive.

3

OSEBNA RAST

Z bralnim dnevnikom boš izboljšal/-a tehniko branja, pisanja, izražanja ter osredotočenost na prebrano. Z vsem, kar boš dosegl/-a in zapisal/-a, pa boš pridobil/-a motivacijo in željo po nadaljnem odkrivanju bralnega sveta, ki ga boš lahko uporabil/-a tudi za napredek v svojem poslovnem svetu.

Naj ti mond pomaga do svoje osebne rasti.

MOND, PRIJAZEN TUDI DO OKOLJA

MOND je okolju prijazen izdelek, narejen v Sloveniji. Z mislijo na varovanje okolja sva izbrali visoko kakovostni papir, kjer je celotna proizvodnja ekološko naravnana in ima FSC certifikat.

Naj tudi tvojo knjižno polico zapolni
najbolj priljubljen bralni dnevnik MOND.

PRAVO DARILO
ZA NAVDUŠENEGA BRALCA

Bralni dnevnik je odlična izbira za darilo vsakomur, ki se v svojem prostem času rad potopi v knjižni svet.