Bralni dnevnik je prostor, kamor si lahko zabeležiš svoje bralne aktivnosti – prebrane knjige, misli, citate iz knjig, ki jih ne želiš pozabiti ali lastne misli, ki se ti porodijo ob branju.

Je tvoja osebna literarna kamrica, v kateri so zabeležene tvoje posojene knjige ali knjige, ki se bodo enkrat znašle tudi na tvoji knjižni polici.

KATERA POGLAVJA OBSEGA MOND?

BRALNI DNEVNIK

Pregled vseh knjig, ki si jih že prebral/a. Obsega naslov knjige, avtorja, leto branja, tvojo oceno in številko strani, na kateri se nahajajo zapiski.

KNJIŽNI SEZNAM ŽELJA

Seznam knjig, ki si jih želiš prebrati v prihodnosti ali z njimi obogatiti svojo knjižno polico.

MOJA KNJIŽNICA

Pregled knjig, ki si jih posodil/a svojih prijateljem ter dodatni prostor za zapis komu in kdaj.

KNJIŽNI ZAPISKI

Več kot 150 strani za zapis misli in povzetkov prebranih knjig.

3 RAZLOGI, ZAKAJ POTREBUJEŠ
MOND NA SVOJI KNJIŽNI POLICI

ORGANIZIRAN BRALNI SVET

Je podaljšana roka za vse tiste, ki radi berete in ste človek reda. In je rešitev za vse raztresene, ki si svoje misli, ideje ali ključne informacije zapisujete na 100 različnih koncev. Kajti drži kot pribito, da so bolj organizirani ljudje tudi bolj motivirani in posledično bolj uspešni. Z bralnim dnevnikom bo tvoj dan postal manj nasičen z informacijami, glava lažja, tvoj vsakdan pa bolj organiziran.

TVOJA SPOMINSKA KARTICA

Namesto tebe bo shranil naslove vseh knjig, ki si jih prebral/-a v svojem življenju ter ohranil vso znanje, ki si ga z njim osvojil/-a. Pomagal ti bo pokazati refleksijo tvojega razmišljanja, ko boš čez nekaj let v roke vzel/-a isto knjigo in spoznal/-a, da nanjo gledaš iz povsem drugačne perspektive.

OSEBNA RAST

Z bralnim dnevnikom boš izboljšal/-a tehniko branja, pisanja, izražanja ter osredotočenost na prebrano. Z vsem, kar boš dosegl/-a in zapisal/-a, pa boš pridobil/-a motivacijo in željo po nadaljnem odkrivanju bralnega sveta, ki ga boš lahko uporabil/-a tudi za napredek v svojem poslovnem svetu.

Naj tudi tvojo knjižno polico zapolni
najbolj priljubljen bralni dnevnik MOND.